РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА, НО МОЖЕ ДА СПАСИ НОВОРУСИЯ!

novorusia

  Русия трябва да спечели войната в Новорусия/Малорусия и в Сирия. Причините са прости и очевидни. Русия трябва да победи заради големия брой хора, живеещи там, но и заради самата Русия и руския народ. Свободните народи на света се обръщат към Русия за помощ, за да запазят свободата си! Угнетените народи на света се обръщат към Русия за помощ, за да се освободят! Но нима това е задължение на Русия – да защитава или да освобождава всички тези народи и страни? И да, и не.

Народите от Западна Европа си позволиха да ги угнетяват и де факто да бъдат окупирани от САЩ чрез „либералния елит” (което е равнозначно на предатели) в тези страни, които предадоха народите си! За това не е виновна Русия! Народите от Англия, Франция, Италия, Германия и други страни трябваше да се вдигнат и да възстановят свободата си и националната си сигурност от глобалната мафия (САЩ + мощните банки и бизнес). Русия може да им покаже пътя и да им даде подкрепата си, но това те трябва да направят сами!

Но хората в Новорусия и Малорусия, хората в Сърбия, Молдавия, България, Сирия, Ирак и редица други страни повече или по-малко окупирани от САЩ/ЕС – глобалисти и саудити. Тези народи бяха предадени от правителствата си или бяха изоставени от законните си правителства, като, например, в бивша Украйна. Тези народи и страни имат потребност и заслужават по-активна помощ от страна на Русия – политическа, икономическа и в такива случаи като Новорусия/Малорусия,  Приднестровието и Сирия, дори военна!

Помагайки на тези страни, Русия на практика помага на себе си, понеже Новорусия/Малорусия е руска земя, временно окупирана от националистите. А Сирия и другите неруски земи са едни от най-ценните и сигурни съюзници на Русия! Помагайки на тези страни, Русия спира придвижването на НАТО в руските земи в бивша Украйна, а също предотвратяване проникването на ислямските терористи в Близкия Изток, за да не могат от там да я атакуват. По добре е да се борим с врага извън дома ни, отколкото в него!

Но в Русия има врагове вътре в страната – така наречената пета колона. Те са реални и активни. Тези предатели (либерали и други), които все още са във властта, в банковата система, в СМИ. Това са хора, които продават руската свобода и независимост на запада за няколко долари и евро. Те саботират плановете на президента за модернизация и икономическа независимост (плана Глазев) и ще се опитват да направят Майдан-преврат в Москва, ако получат такава възможност. За щастие, някои от тях неотдавна бяха разобличени и свалени, но остават още много и трябва да бъдат неутрализирани. Те са врагове на президента и на Русия, техните ръководители са в чужбина. За щастие, повече от 90% от хората са против тях.

В момента се води пропагандна война. Тя започна преди няколко години, Русия нямаше опит за водене на такава война, но ситуацията се промени в положителна посока. Пропагандата на лъжата, изкривените факти и събития сега идва само от Запада. На Русия такива трикове не са необходими – тя просто казва истината (за националистите, окупирали Новорусия, за бомбардировките на Донецк, за джихадистките терористи, убиващи мирни жители и затворени в Сирия, за Саудитските бомбардировки в Йемен, за Киевската нацистка хунта и европейските държави, снабдяващи с оръжие терористите). Русия се бори с пропагандата като говори истината!

Главните западни СМИ и някои руски медии лъжат народа, че няма нацисти в Украйна, терористи в Сирия, няма бомбардировки на гражданското население в Донецк и в Йемен, за наличие на руска армия в Донбас и унищожаването на „последната болница в Алепо”. Но тези лъжи бяха разобличени, както и, че Путин организирал хакерски атаки по време на изборите в САЩ. Всичко това предизвика паника в „демократическия, свободно говорещ” запад до такава степен, че нарушиха дори собствените си права на човека и конституцията си, опитвайки се да забранят руските новини и всички други алтернативни канали, като Facebook и Twitter, които показваха истината! Но все пак има много случаи, които показват, че хората не вярват на основните западни СМИ!

Важно е, че Русия продължава да критикува западните СМИ и просто говори истината! Информационните агенции-като RT, Спутник, Rusvesna, Novorus info, Rusia Insider, Doni News, Anna News, Southfront и други извършват  сериозна работа за Русия, просто казват истината, за разлика от западните СМИ. В крайна сметка, когато западните правителства искат да получат реална информация, те предпочитат руски източници. Това, разбира се, е неофициално, но е добре известен факт. През последните месеци и някои западни агенции бяха принудени да кажат много истини за Новорусия и Сирия, за да не загубят доверието си съвсем.

Nikolas-Швеция

Novorus. info

Tags: ,