РЕКОРДЬОРИТЕ

ukrofashisti

АНДРЕЙ ЯКОВЕНКО

  От цялата си душа поздравявам украинците с живота им в най-забележителната и миролюбива страна в света! Скоро, много скоро Украйна ще влезе в книгата за рекордите на Гинес, като два пъти терористична страна!

Такова нещо до сега не се е случвало в света! Разбира се! Украйна, е най-древната страна в света, с население от древните укрови, които дали живот на цялата цивилизация на планетата Земя, между другото са прокопали Черно море, изградили от гранит Карпатските планини и за това е някак странно да изостава от другите страни в каквото и да е било!

И така, през февруари 2014 година в Киев се извърши военно-фашистки преврат, в процеса на който на власт дойде хунтата на привържениците на украинския интернационален национализъм, който се квалифицира като фашизъм от времето на Нюрнбергския процес. Всички вече знаят, че бойците от майдана масово използваха оръжие при свалянето на крадеца Янукович. Тези отряди бяха и въоръжената сила на преврата. Днес тези персонажи-окупатори ги виждаме в Донецката и Луганската области, където те грабят с удоволствие, насилват, правят опити да избиват местното население.

Затова, превратът е военен!

Кой може да се усъмни, че тези бандити са фашисти?

Нека си спомним за класическата формулировка за фашизма, произнесена от Георги Димитров.

„Фашизмът – е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистични, най-империалистическите елементи на финансовия капитал… Фашизмът – не е надкласова власт и не е власт на дребната буржоазия или на лумпен-пролетариата над финансовия капитал. Фашизмът е власт на самия финансов капитал. Това е организирана разправа с работническата класа и революционната част от селячеството и интелигенцията. Фашизмът във външната политика е шовинизъм в най-груба форма, култивираща зоологическа ненавист срещу други народи”.

Много хубаво определение! Сега да погледнем върху Украйна.

Всички си спомнят разправата на националистите срещу тези хора, които не се съгласиха с преврата. Убийства, побоища, заплахи на хора. Киев се превърна през тези дни в хаотичен ад. Веднага след като народът на Донбас заяви на референдум, че не иска да живее под гнета на олигарси и фашисти, срещу него бяха хвърлени войски, които започнаха терористична война срещу Донецк и Луганск! Кой може да забрави  убитите жени и деца, лежащи по автобусните спирки? Грешите, никой нищо не е забравил. Нещо повече, войната продължава. Така, че загиват мирни жители, не искащи да живеят под властта на Порошенко и Яценюк.

Целият свят изтръпна след масовото убийство на противниците на хунтата в Одеса, в Дома на профсъюзите, на 2 май 2014 година. Тази акция на украинските националисти беше класически терор срещу инакомислещите!

По това всичко е идентично с определението на Георги Димитров.

По нататък. Нима полупияните наркомани от Карпатите  и неграмотните фермери от центъра на Украйна сами се организираха и тръгнаха на поход?

Разбира се, не!

Те бяха организирани от представителите на едрия финансов капитал, наречени от народа олигарси! Коломойски, Ахметов, Порошенко, Тарута и другите тлъстосуми финансираха ордите на националистите. Те ги организираха и ги хвърлиха в боя! Президент на Украйна е милионерът Порошенко. Той е и най-яркият представител на едрия финансов капитал!

А кой е поръчител на фашисткия преврат в Украйна? Никой не скрива, че поръчител на тази война са САЩ. Може би работниците от Детройт или негрите от Харлем да са поръчали фашисткия пуч? Не мога и да си го помисля дори! Поръчителите са представителите на финансовия капитал, намиращи се в САЩ. Само, че не от местен мащаб като Порошенко, а от глобален, прицелващ се в Русия.

Именно затова в средите на украинските националисти се култивира „зоологическа ненавист” към всичко руско и съветско. Всички противници на хунтата сведоха до положението на „колоради” и „ватниковци”. След изгарянето на хората в Одеса заявиха , че са си направили шишчета за 9 май! Започнаха борба с комунистическата идеология. Свалиха всички паметници от съветската епоха, хвърлиха в затворите комунистите, забраниха символиката им и червените знамена.

На лице е ненавист и терор.

И така, в този момент Украйна е класически пример за фашистка терористична държава! Този пример ще влезе в учебниците по история. Разбира се, след народния трибунал, когато справедливият народен гняв „ще се произнесе според заслугите им” срещу всички тези човекоподобни.

Но фашистката украинска държава реши да надплюе всички свои предшедственици!  Май и́ се вижда малко да тероризира собствения си народ, та започна да помага и на известната в цял свят организация ИДИЛ.

Във всички световни СМИ премина новината, че Украйна продава оръжие на терористите-джихадисти! Разбира се, чрез Турция! И може да не се съмнявате, че това е истина. Спомнете си, как президентът Кучма, заобикаляйки резолюцията на ООН, продаваше противовъздушните системи „Кольчуга” в Ирак. За това целия свят набеди охранителя майор Мелниченко. А нещастният грузинец Хонгадзе беше убит именно за това, че публикува тази информация в СМИ. Много пикантна ситуация! Военният престъпник Кучма днес установява мир в Донбас! В тази връзка мога да поднеса на народа на ДНР и ЛНР моите най-дълбоки съболезнования.

Дори продажната СБУ официално потвърди, че терористите от ИДИЛ пристигат в Украйна по море и идват в Донбас да водят „свещенна война” с Русия, армията на която никой не е виждал в Донбас, а цялото руско присъствие в метежните републики се ограничава само с хуманитарни конвои.

В Одеса с танкери на нефтените терминали пристига терористичен нефт от приятелката на Украйна „ислямска държава”.

А функционери от фашистка Украйна дори не скриват подкрепата си за ИДИЛ. Депутатът от Върховната Рада и заместник на началника на МВР дегенерата Антон Геращенко поиска да се изяснят личните данни на руските летци, които участват във войната с ИДИЛ в Сирия, за да ги публикува и терористите да научат домашните адреси на летците за да им отмъстят.

Може с абсолютна сигурност да потвърдим че: фашистко-терористчната държава Украйна сътрудничи на терористичната организация ИДИЛ, с която воюва целия свят!

По такъв начин, фашистко-терористичната държава Украйна, нейните вождове и главатари се поставиха извън закона и нямат право на съществуване!

Украйна изпреварва много всички страни по света. Например, по равнището на корупцията, по броя на гражданите и́, живеещи зад чертата на бедността, по мизерното равнище на заплатите и пенсиите! И ето ви още един рекорд! Украйна е два пъти терористична държава!

Искам да се обърна към гражданите на страната, които все още не са заразени от фашистката чума. Отмина времето за мълчане и търпение! С вашето мълчаливо съгласие вие се превръщате в престъпници и помагачи на международния тероризъм, в съучастници на страшни престъпления, които никога няма да бъдат простени!

Помислете за това. Докато все още не е станало късно…

в-к „Мысль”             превод Милчо Александров

Tags: , ,