ФАШАГИТЕ

fashisti

   Вдъхновени от безумния  „ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН”  от 38 НС (утвърден с гласовете на доказани и кандидат фашисти) по препоръка на американските подлоги в ЕС, се забелязва едно ново раздвижване. Стратегическата им задача е охулването на Русия, чрез Червената армия, ВКП(б), Сталин и българските  комунисти. За това вече писахме.

  Тази сган, в стремежа си да ни пречи, постоянно ни се мотае в краката. На 11 април, по повод на Денят на  политзатворниците, концлагеристите и пострадалите от фашизма и войните  БКП със свои приятели го отбеляза пред Народното събрание, като едновременно изрази протеста си по повод на проекта за промени в НК за наказания свързани с демонстриране на нашите идеи, символи, както и срещу грубото фалшифициране на нашата история. Какво беше учудването ми, когато едно нещо, като човече, започна да уговаря полицаите да ни наредят да приберем знамената си, понеже те били „забранени със закон”. Използвам случая да благодаря на полицаите, които не се подадоха на провокатора, които му обясниха, че нашето мероприятие е напълно законно с разрешение от Общината.

След няколко дни по повод на годишнината от „атентата” някакво недоразумение се изцепи, казвайки, че не трябва да се говори за построените от комунистите фабрики и заводи, а постоянно трябва да оплакваме подобните на тях (само,че далеч по-кървави) „жертви на комунизма”, осъдени от „т.н. Народен съд”.

Ние за Народния съд сме говорили много и нямаме никакво намерение да търсим „под вола-теле” за да им угаждаме. Виж, за заводите и фабриките говорим много малко, говорим малко за спокойния, гарантиран труд на гражданите, за безгрижния живот на децата, за безплатното образование, медицинската помощ, за високата култура на социалистическия гражданин –формираща се в училища и университети, театри, кина, опери, оперети, народни читалища, различни кръжоци, за масовия спорт, за физическата култура. Говорим малко за постиженията на фундаменталната и развойната дейност на нашите институти и БАН, за Българската космонавтика, говорим малко за възможностите на нашите комбинати от леката и тежката промишленост по време на „комунизма”,за селското стопанство, за животновъдството, за етническата търпимост и задружност на народа ни, за силната ни – добре въоръжена и подготвена армия, за малочислената – но ефективна народна милиция.

Тези неща наистина „развращават” днешната младеж и „формират неправилното” според фашагите мислене. Но ние мислим иначе, трябва да им говорим не само за това, което имахме, но и за многото неща, които пропуснахме да изградим, за причините и следствията довели до „перестройката”, и „прехода”. Да им покажем истинската алтернатива на капитализма, който ги завлече в блатото на обречените – алтернативата на работническо-селската власт, властта на диктатурата на пролетариата.

Така поставен въпросът, той стряска блажения сън на днешните „соросоиди”. Които виждат в осъзнаването на работническата класа, на трудовото селячество, на народната интелигенция, пречка за безметежното облизване на лойта избила по тлъстите сметки от световните грабежи на презокеанските фондации. Това е другата причина, освен руската, да се иска забрана на нашите идеи, символи и минало.

Не, фашагите искат да си говорим за жертвите. Е добре, но тази тема е също срещу тях и техните законно осъдени роднини…

Така се мята звярът когато е в безизходица, а това е сигурен знак, че техния край е неизбежен.

А ние комунистите? Ние просто трябва да си свършим работата.

МИЛЧО АЛЕКСАНДРОВ

Tags: , ,