ЧЕСТИТ 1 МАЙ!

Драги съмишленици от цялата страна,
Централният комитет на Българската комунистическа партия ви поздравява с 1-ви май – деня на международната солидарност на трудещите се от всички страни, с деня на борбата на свободолюбивите народи за своя независимост срещу заплахата от нова, все по-унищожителна ядрена война.
Желаем на всички добро здраве и успехи в борбата против зверския хищнически империализъм на САЩ, за достойно и редовно заплащане на труда, против наши и чужди приватизатори – алчни капиталисти. Ние желаем успех в борбата за независимост и истинска народна демокрация, а не за демокрация за портфейлите, напълнени с ограбен труд на измъчените обеднели трудещи се.
Сега живеем в много напрегнато, несигурно време, когато властващите правителствени субекти са оръдие на ционисткото лоби на САЩ, които с фалшивите долари купуват всичко и навсякъде; на европейските капиталистически институции с непрекъснати изисквания като пречка за свободни стопански действия, достигащи до фанатизъм.
Новата политическа доктрина на САЩ ги освобждава и обосновава за нанасяне на ядрени удари срещу КНДР и Иран, които не желаят да живеят под тяхната диктовка. Но те самите не биха се спасили от собствените си оръжия в съвременните бункери.
Ние призоваваме всички свободолюбиви хора в нашата страна и по целия свят да застанат срещу зловещия американски империализъм и твърдо и решително да му противостоят.
Да живее 1-ви май – ден на борбата срещу зловещия американски империализъм, за мир и безопасност, за свободен труд на нашата цветуща планета Земя!
ЦК на БКП

Tags: