ОПЕРАЦИЯ „УКРАЙНА” ИЛИ ГЕНЕРАЛЕН ПРОВАЛ НА ВАШИНГТОН

Путин, както винаги, върти на пръста си Вашингтон, принуждавайки плана на САЩ да работи за Русия.

(Статията е аналитична, тя е предназначена за тези които могат и искат да мислят и не се страхуват да четат).

Ще пиша подред, последователно: Какво искаха да постигнат САЩ и в крайна сметка какво получиха?

Какво искаха САЩ?:

 1. През есента на тази година те планираха, че Янукович ще подпише асоциране на Украйна с ЕС.
 2. След това, Украйна ще започне бавно, но сигурно да умира и загива, по аналогия на България и други страни от потсъветското пространство.
 3. В страната ще започнат да се закриват, ще растат цените, ще се съкращават пенсиите, заплатите, предметите за потребление и т.н.т.
 4. Примерно през есента или зимата на 2014 година, когато Украйна е доведена вече до масова истерия и отчаяние от нищетата на живота, САЩ планираха да извършат мащабна „революция” на майдана с цел:

–         Янукович и неговите саратници да бъдат представени като предатели, довели страната до нищета и глад, до гетото!!

–         Янукович е човек на Кремъл, затова за всичко е виновна Русия – да се обяви война на Русия!

 1. И ето тогава на практика  цяла Украйна ще тръгне на война против Русия под натиска на глада, студа и нищетата и под ръководството на САЩ. И това би било много страшно, понеже щяха да воюват и рускоезичните украинци.
 2. В резултат ще избухне поредната световна война, предизвикана от украинците против Русия, тоест ще стане това което целят САЩ за спасяването на икономиката си.

Този план е разработван от режима на САЩ в продължение на 23 години!!! Но всичко отиде в ада.

Какво се получи:

 1. Янукович се отказа да подпише асоцирането с ЕС.
 2. Против това въстанаха единици националистически сили от Украйна. И тук вече САЩ допуснаха фатална грешка. Те сметнаха, че Украйна вече е готова за „революция” и изградиха майдана, а не след година, както беше планирано.
 3. Но народът живееше малко по-стабилно при Янукович и за това тази американска революция, този американски майдан не се разгоря по цялата страна, както беше планирано от Вашингтон.
 4. Майданът тля няколко месеца. И тогава САЩ извършиха още една фатална грешка – те решиха да подгреят ситуацията, устройвайки кървавото клане през февруари.
 5. В резултат, свалиха Янукович, в управлението на страната се настаниха агентите на САЩ.
 6. Но, понеже цтраната, както вече се писа живееше малко по-нормално, то възникна естествената защитна реакция на руския Крим и руския Юго-Изток от американо-бандеровската „революция”.
 7. Равносметката от тази борба я знаем и я наблюдаваме.

И сега следва най – важното: Какво ще стане по-нататък?

А по-нататък нещата ще бъдат идеални за Русия и катастрофални за САЩ и ЕС.

1.Украйна сега се управлява от хора, лоялни и поставени от САЩ и Запада.

2.Тоест дори бандеровци и агресивните националисти – не говорят, че Порошенко е кукла на Кремъл. Даже те признават, че Порошенко е кукла на САЩ.

3.През юни беше подписан договор за асоциране с ЕС, това, което трябваше да бъде подписано от Янукович.

4.В продължение на определено време, след това – Украйна ще започне да загива и умира като България, само че още по-лошо и по-страшно.

5.Примерно през есента или зимата на 2014-2015 година в остатъците на украинската държава ще има страшна нищета, глад, студ, разруха, корупция, анархия, локални войни и битки за храни, бензин, сфери на влияние…

6.И тогава, останлият украински народ, доведен до отчаяние от днешната проамериканска киевска власт ще тръгне на ТОТАЛНА СОЦИАЛНА революция против Киев, САЩ и ЕС!!

Шах и мат!

Вашингтон планираше, че народът ще тръгне против Янукович и Русия, а се получи обратното, днес народната омраза е насочена против САЩ.

Така че, другари и съратници, към вас се обръщам за пръв път: не пречете на киевските власти да получат Украйна. Нека да подписват договори с ЕС, нека закриват предприятия, нека да затварят граници, нека да затягат въжето около гърлото на украинския народ. Когато натискът стане непоносим – народът на Украйна сам ще тръгне на война против Запада и САЩ.

„НОВОСТИ”                                                      превод Милчо Александров                

Tags: