О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

Българска работническо-селска партия

9010, Варна,кв.Чайка,бл.4,вх.А,ап.37 gsm:359896340150,359879430508,

email:brsp90@windowslive.com,brsp90@hotmail.com

web:free.hit.bg/brsp/

 

Към украинския народ-по специално към наемните работници и служители,към селяните и интелигенцията ,която служи на своя народ

 

 

Скъпи братя и сестри,

Следим с дълбока загриженост събитията във Вашата страна.Европейския съюз използва всички позволени и непозволени средства  за натиск и шантаж, за да стане Украйна част от ЕС.На времето Хитлер търсеше разширяване на пазарите на Германските фирми,чрез войни ,сега водещите страни в ЕС търсят нови и нови пазари чрез по-етапно присъединяване на нови страни.С всяко присъединяване, те отлагат кризите от свръхпроизводство в своите страни.Да знаете какви огромни молове направиха в нашата страна,колко претъпкани със стока напоследък са те.Над 2000 предприятия и заводи бяха ликвидирани или продадени на безценица,а работниците изхвърлени с цел техните работници да произвеждат ,а ние само да консумираме.За сметка на това наредиха банка до банка,които пък оставиха без жилища и други имоти толкова много хора.Много от тях сложиха край на живота си, но заемите останаха да тежат на наследниците им. Това ли искате? Така ще направят и при Вас, ако приемете. подадената им измамна ръка. Оставиха ни обслужващите сфери,земеделието и туризма-коя страна е прогресирала със земеделие и туризъм? Вашата страна е известна с рудодобива,машиностроенето и производството на метали.При нас закриха металургичния комбинат Кремиковци,корабостроителния завод във Варна и мн.други-няма да се спрат пред същото и при Вас.От рудодобива взеха най-ценните-златните залежи. Спряха ни ІІІ и ІV-ти реактор на Атомната централа в Козлодуй,годни и сега да произвеждат евтин ток с малки подобрения,срещу нищожна сума за компенсация.Със сигурност това ще направят и при Вас.

Натрапват ни пенсионна реформа,която се състои в увеличаването на годините и стажа за пенсиониране.Готови ли сте да се пенсионирате на 65 години за мъжете и жените?Дори се говори за 68 години?Тоест цял живот да работиш и пенсия да не получиш.

Готови ли сте отново да имате  чужд господар-там в далечна Белгия ,в Брюксел?

Готови ли сте да пратите Вашите деца-синове и дъщери на гурбет в техните страни след като Ви спрат заводите? Висшисти да  берат ягоди в Англия или Шотландия и да живеят в конюшни !?!?. Повече от един милион българи,  млади  хора, работят в страните от ЕС, далеч от родители, немили –недраги.Ако това искате приемете подадената Ви дяволска ръка……Безработицата в страната официално е 13 %,в действителност двойно повече, в някой райони много повече.

Тръбят наляво и надясно ,че с европейски пари строим това и онова , а не казват, че пътя на тези пари е тръгнал от България и през Брюксел са се превърнали в европейски пари.

Издържаме освен нашите си управници и европейските,но с много по големи /фантастични/ заплати и всевъзможни други.луксове. И Вие ли искате да се включите в това наддаване на пари за европейските чиновници?

А нашите минимални  заплати и пенсии са смешни- съответно 159 и78 евро Първи сме отзад напред в ЕС.Сигурно искате да ни отнемете първото место?

Искате ли по Вашите градове шествия на “хора с различна сексуална ориентация”? Ако не искате ще Ви наложат!!! Нищо,че Вашата православна църква видя опасността и възстана ,за разлика от нашата, която спа и не предупреди народа.

Искате ли Вашата украинска земеделска земя да стане собственост на чужди граждани.Нас ни притискат и след няколко отлагания ще си постигнат целта.И Вас ще задължат, ако подпишете договора за членство в ЕС !

Да си признаем има и положителни неща. Можеш свободно да пътуваш в страните от ЕС,…..ако имаш пари!Можеш свободно да говориш, каквото си искаш-на себе си! За да те чуят хората-трябват много пари за ламите наречени МЕДИИ!

Българската работническо-селска партия се бори за смяна на капиталистическата система с нова социалистическа система, коренно различна от “социализма” у нас и при Вас, който всъщност  си беше държавен капитализъм. Борим се против НАТО и ЕС, защото НАТО и ЕС служат не на народите ,а на европейския монополизъм. Ние влязохме и затънахме,стигнахме дъното-не правете същата грешка.Има хора при нас и при Вас, чиито продажни души са готови да продадат всичко, само и само те да са добре.

Украйна е голяма славянска страна. Вярваме, че Украинския народ ще избере в този момент най правилния път, а когато назреят условията ще проведе успешно и новата социалистическа революция.

Успех, братя и сестри!

Тодор Жеков-председател на

Българската работническо-селска партия

 

Tags: