ПРИ КАПИТАЛИЗМА Е ТАКА

   В доклад на ООН пише,че гладът на земята няма да може да бъде ликвидиран даже до 2030 година.За това е необходимо производството на селскостопанска продукция да бъде увеличено  три пъти,а в този срок,това е невъзможно.Според световния капитал,тъй като това е невъзможно,единствения изход е да се съкрати населението на планетата.Нещо познато,нали!Човеконенавистническата теория за свръх населението!

   Истината обаче е,че хранителните продукти на планетата стигат за изхранването на нейните обитатели,но трябва да се промени начинът на тяхното разпределение.Сега положението е такова,че в страните от капиталистическия Център,огромно количество продоволствие се изхвърля на боклука,а в капиталистическата Периферия гладуват и капитализмът не може и не иска да направи нищо по този въпрос.Такава е неговата природа-зверска-стокита не са за хората,за народа  ,а за печалба на собствениците на капитала.Пак по данни на ООН числото на гладуващите на земята наближава два милиарда и половина.

   По данни на Росстат,броят на учените,занимаващи се с изследователска дейност в РФ е три пъти по-малък от този в СССР.Впрочем, възможно ли е да се сравнява днешното  положение в колониалната РФ, с могъщия Съветски Съюз!?

   Американската фармацефтична корпорация МСД прекрати вноса на ваксини против морбили и скарлатина за Русия.Нека се знае,че децата боледуващи от тези болести имат пряка връзка с ВПК на Русия и са виновни за  „нахлуването” в Украина.

   В същото време американски политици призовават да се заобикалят санкциите  и да се купува от Русия продоволствие и метали за американската промишленост.

   Няма нищо чудно,при капитализма е така!                    Вл.Цеков