ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА КОАЛИЦИЯ НЕУТРАЛНА БЪЛГАРИЯ

МИЛЧО АЛЕКСАНДРОВ

Изхождайки от резултатите на предишната поредица от избори за НС в РБ, Българската комунистическа партия, този път, реши да участва в изборите на 2 април 2023 година в коалиция. Тя беше учредена от ПП Атака, Българска комунистическа партия, Комунистическа партия на България и Русофили за възраждане на отечеството. На преминалия митинг пред Министерския съвет проведен на 24 февруари 2023 година от водачите на две граждански движения, разбрах, че се присъединяват към коалицията.

  Кой е главният мотив, който свързва тези партии и движения, които по своите убеждения се различават понякога доста съществено?

  Това е общото желание на партиите от коалицията за неучастие на наши войници и офицери във войната на НАТО срещу Русия, за пълното прекратяване изпращането на оръжия за фашисткия режим в Украйна! Ние не можем да изпращаме нашите деца и внуци като „пушечно месо“ на Украинския фронт заради интересите на щатските корпорации да се разчлени и ограби РФ! Не можем да си позволим да стреляме срещу нашите двойни освободители!

  Кои трябва да гласуват за нас? Нашата цел е да обърнем съотношението на силите в НС на РБ. По тази причина ние не желаем гласовете на тези граждани, които гласуват за партии, които имат сходни виждания по този въпрос в предишните издания на Парламента. Защото това би било преливане от пусто в празно. Ние искаме гласовете на тези 60% от гражданите, които нямаше за кого да гласуват. Е, вече имат. 30% от тях да гласуват за нас-тенденцията ще се обърне в полза на партиите за мира! Така е общо казано. А конкретно: сестрите, братята, майките, бащите, бабите, дядовците на нашите войници, офицери и на тези, които подлежат на мобилизация. Ние очакваме да бъдем подкрепени от самите офицери и войници и от хората на реда. За  да отменим колониалните закони наложени ни от зависими партии на едно чуждо посолство. Разчитаме на многовековния опит на българина да оцелява.