ЧЕСТИТ 1 МАЙ!

Уважаеми другарки и другари от цялата страна,

комунистите ви поздравяват с 1-ви май – деня на международната солидарност на трудещите се от всички страни, с деня на борбата на свободолюбивите народи за своя независимост срещу заплахата от нова, все по-унищожителна ядрена война.

Желаем на всички добро здраве и успехи в борбата против зверския хищнически империализъм на САЩ, за достойно и редовно заплащане на труда от алчните капиталисти. Ние желаем успех в борбата за независимост и истинска народна демокрация, а не за демокрацията на грабителите труда на измъчените обеднели трудещи се.

Сега живеем в много напрегнато, несигурно време, когато властващите правителствени субекти са оръдие на империалистите от САЩ, които с фалшивите си долари и измислена санкционна политика купуват всичко и навсякъде.

Новата политическа доктрина на САЩ ги освобождава от нанасяне на ядрени удари срещу тези, които не желаят да живеят под тяхната диктовка. Но те самите не биха се спасили от собствените си оръжия в съвременните бункери.

Ние призоваваме всички свободолюбиви хора в нашата страна и по целия свят да застанат срещу зловещия американски империализъм и твърдо и решително да му противостоят.

Да живее 1-ви май – ден на борбата срещу зловещия американски империализъм, за мир и безопасност, за свободен труд на нашата цветуща планета Земя!

КП