БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЖИВЕЯТ ВЪВ ВИРТУАЛЕН СВЯТ, КОЙТО КОРЕННО СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ РЕАЛНОСТТА

Да. Светът е голям. И в него има всичко. И то – по много.

Но, не можем повече да търпим лудите, нуждаем се от промяна тук и сега, защото иначе България може и да я няма!

А така казват тия, които ни правят на луди : „Днес, ако искаш да живееш спокойно, просто трябва да мълчиш – гласувай и…. тшът“, съгласяваш се с всичко което искаме ние.

Но…. знайте, ако някой тръгне да търси справедливост, да споменава някаква идея или да си връща държавата на българите, моментално ще получава „ритник“, независимо къде и колко голям!

Независимо дали искаме или не, на планетата няма да остане само един световен лидер. Компромис между единия и другия свят не може и НЯМА да има. В това се корени конфликтът на нашето време. Все още не е ясно кой ще бъде победителят, но е ясно, че в тази битка никой човек няма да остане незасегнат. Днес всеки трябва да направи своя избор. Всеки от нас трябва да избере кой от двата свята да подкрепи и за какво бъдеще да се бори. Днес живеем във време без герои, без изявени политически лидери, в които няма кауза, няма морал и вдъхновение, няма идея за перспектива. Днес е модерно да отричаш всичко, свързано с миналото. Днес е модерно да се подчиняваш на силния на деня, на силния в Европа и в света. Днес няма много време за възвишени мисли. Днес, ако искаш да живееш спокойно, просто трябва да мълчиш. Въпреки че българските управляващи живеят във виртуален свят, който коренно се различава от реалността.

Напредъкът в нашия свят ще е напредък към повече страдание, страх и несигурност.

Това ще е свят, в който населението на Земята ще е поставено под пълен контрол: хората ще са следени, подслушвани и наблюдавани по всевъзможни начини. Всички национални, културни, расови и други различия между тях ще бъдат заличени. Всичко човешко ще е прекършено безвъзвратно: 99% от хората на планетата ще бъдат сведени до животинските си функции. Досещате се, че такъв свят ще бъде изграден от англосаксонците , ако останат само те единствените лидeри в новия световен ред. Жестоко е нали? Но като се замислих и … прецених, че всяко едно премълчаване на истини не е по добро от това тя да се каже, все пак мъничко да има надежда и алтернатива за нещо обнадеждаващо и позитивно в бъдещето. Въпреки че днес в България либералната върхушка си внуши и се активира от войната в Украйна, позволяващи си да демонстрират невиждана наглост и простотия. Изявени и неприкрити, тия с „неолибаралните ценности“, пренебрегвайки всякакви етични и морални норми, се надпреварваха да цапат с мръсотия националните паметници, държавното знаме и държавността. И колкото повече либералите се държат като сила, свикнала на безнаказаност, толкова по-силен протест ще назрява в сърцата на стотици и стотици българи.

Ясно е, че за да осъществи своите планове класата на богатите не се нуждае нито от силна държава, нито от изявена лява политическа формация, а от световна диктатура. Затова когато бедните протестират, те, от една страна, се борят за истинската социална справедливост, а от друга – запазват планетата от нов, пореден геноцид. Но за съжаление днес много българи не си задават въпроса – „Защо Руската армия е в Украйна“. Те нямат нито информацията, нито им се дава възможност да размислят за причините за тази война. Облъчването от почти всички медии и подкупени и платени политически ястреби денонощно ни „развяват“ украински знамена. Наглостта им стигна до това посланикът на Украйна да ни заповяда да променим имената на улиците си и да определя къде да се развява националното им знаме. Що за наглост?! Това е простомер, който отчита простотията на управляващите. Явно в купом не може на един път да им измери простотията, та всеки ден продължава да се мери от изявени личности и политически формации, дори и в парламента.

Третата световна война тече в момента, тя е информационна война и битка за контрол над човешкото съзнание, което се оказва невероятно податливо на външни манипулации.

А отговорът е кратък и ясен и отвратително циничен – заради 33-те трилиона долара, които САЩ дължат на останалия свят; заради 500-те милиарда долара стокооборот между Русия и Европа, които искат да отмъкнат за себе си; заради запазването на долара като световна валута, щото откъм Изток се е задал юанът, а страните от БРИКС вече учредиха своя банка и свой валутен фонд. Това е истинската причина за войната, която организираха и финансираха янките с украинските неофашисти.

Илия Миладинов