Вземайте си централите, базите и се махайте!

posolstvoUSA

На „Козяк“ отново наглеят. Заминаващото си „превъзходителство“ Ерик Рубин с чувство на превъзходството на наместника на колонизатора на територията на аборигените заяви, че ако не били добрите американци да ни вземат нашите два ТЕЦ-а за жълти стотинки, нямало да влезем в ЕС. И затова да им благодарим, значи!

Слушай, господинчо! Ние не сме индианци в резерват, да се отнасяш по подобен начин с българите! Ние не сме потомци на проститутки, престъпници и роби! Това, че продажните ни политици ви продадоха България, не означава, че сте купили и българите!

Никой не ви е искал централите! Никой не ви е искал и не иска базите ви (тук не включвам евреина Сюлейман Паси, крадлата Ленче-кремче и разни психодесни), никой не ви иска и вас да ни определяте нашата политика. Натрапихте се, подменихте демокрацията с диктатура на скудоумието, вместо да имаме свобода и независимост, получихме колониална зависимост, разграбване и американски ботуш на българската земя!

А ако питат мен, по-добре да не бяхме в ЕС. Никой не ме пита тогава, не питаха никого. Кривоустата Кунева ни продаде, подписа като малоумна овца капитулацията на България, закрихме енергетиката, закрихме армията, закрихме икономиката, закрихме селското стопанство. За да станем удобна колония, от която само да се вземат ресурси!

Сега като допълнително унижение, Козяк ни праща една от идеолозите на ИДИЛ, с име Мустафа, в православна България! А нашите политици мазно се усмихват и се радват на потупването по главата!

Елена Гунчева

Tags: