ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ „ДЕМОКРАТИЧНИТЕ“ ДЕБИЛИ ДА ВНИМАВАТ С ГЛУПАВИЯ СИ АНТИКОМУНИЗЪМ

МИЛЧО АЛЕКСАНДРОВ

Прочетох някъде, че политическите идиоти от ДБ са внесли закон за премахване на „комунистическите паметници“ защото развращавали младото поколение в полза на „престъпния комунистически режим“, които според тях   развращавали децата като „идеализират престъпната дейност на дейци на БКП, пряко отговорни за смъртта и страданията на  десетки хора и техните семейства и за разрухата в националната икономика и селско стопанство в края на режима“.

  Така могат да се изказват отявлени фашаги, които май не успяхме да ги „денацифицираме“. Е, като тази отвратителна пяна съществува, кого сме „избивали“ тогава?

  Да се „борят“ с нашите паметници днес е лесно, поне така си мислят. Смятат, че като в България има осем щатски бази, денацификацията ще им се размине.   Само да се опитат половин паметник да демонтират, аз им гарантирам, че идва време, когато ще бъдат принудени да ги възстановяват с голи ръце. Само паметника на Ленин им стига. Никаква техника няма да им дадем, защото ние комунистите нея ще я използваме за възстановяването на ограбеното ни отечество.

  Могат да ми възразят и да ми кажат „гладна кокошка просо сънува“. Е добре, както казах днес имат гарантираното присъствие на фашистките щатски войници и им е много лесно да прокарват фашистки закони и да ни свалят паметниците. Но какво ще стане когато руската войска дойде на нашите граници. Техните терористи ще се приберат  някъде в Европа, ако преди това не ги „редуцират“ на Руско-Украинския фронт. Тогава какво ще правят? Аз съм сигурен, че тази тълпа не е държала оръжие в ръка. Тези малкото които знаят как се служи са вече много малко и са възпитавани в друго време. Никак не съм сигурен, че след като фашистката власт ги въоръжи, те ще отидат да стрелят срещу своите освободители. По-вероятно е малкото останали български войници да погнат тази жалка шайка от национални предатели.

  Не те ще учат комунистите на морал! Пердашили сме ги и пак ще им изтупаме прашясалите, пълни с  мухъл дрехи! Внимавайте какви ги вършите господа!