ЧУДОВИЩНИТЕ ПЛАНОВЕ НА БИЛ ГЕЙТС И ГЛОБАЛИСТИТЕ: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ГРАЖДАНИТЕ И ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТТА

byfet-gejts

Върху фона на активността на СЗО и световното нагнетяване на корона вирусната истерия все повече внимание привлича фигурата на скрития господар на тази структура, основателят на Microsoft милиардерът Бил Гейтс. Буквално след няколко часа след декларацията на президента на САЩ Доналд Тръмп: „ние знаем откъде се появи коронавирусът”, Гейтс си подаде оставката от поста член на съвета на директорите на Microsoft, с обяснението, че желае „да посвети повече време за благотворителни приоритети, включително глобалното здравеопазване и развитие, на образованието и промените на климата”. На практика веднага след това фонда на Гейтс обяви началото на първия етап от изпитанието на ваксина срещу коронавируса, което беше оценено от някои аналитици като косвено доказателство за участие на структурите на милиардера в разпространяването на пандемията, а в САЩ петицията с искане да бъде вкаран в затвора събира вече повече от милион и половина гласове. Фондът на Гейтс вече много години финансира разработката на ваксини, а пипалата на неговите „изследователски центрове” се добраха до много страни, в това число и до Русия. Затова кореспондентите на РИА Катюша решиха внимателно да изучат инициативите на олигарха, а също и как преди са сработили спонсорираните и лобирани от Гейтс ваксини в страните от „третия свят”.

Някои от милиардерите си купуват острови, а недоучилия Харвардски университет юрист програмист-самоук Бил Гейтс става действителен собственик-монополист на подразделение (агенция) на ООН – на Световната организация по здравеопазване с щаб-квартира в Женева. През последното десетилетие вторият по богатство човек в света стана главен спонсор на СЗО, отстъпвайки по обем на финансиране само на правителството на САЩ, но изпреварвайки Великобритания и всички останали държави. Щедростта на Бил Гейтс му даде огромно влияние върху работата на организацията. След като президентът  на Щатите Доналд Тръмп обяви, че прекратява финансирането на СЗО неговото влияние нарасна. От 2000 година фонда на Гейтс вложи в СЗО повече от 2,4 млрд. долара. А ето и няколко конкретни примери, демонстриращи, как Гейтс използва влиянието си.

Обещавайки да изкорени полиомиелитът в Индия, „филантропът” взе под свой контрол Националния консултативен съвет на Индия (НКС) и поръча да се ваксинират децата с по 50 ваксини вместо с по 5 всяко дете до 5 години. Съгласно изследването за програмата по ваксиниране против полиомиелит в Индия, за 17 години в страната са били парализирани      491 000 деца. В същата 2017 година СЗО неохотно призна, че глобалният взрив на полиомиелит не е следствие от разпространението на болестта, а предимно от щама на ваксината. Това означава, че децата са загубили здравето си именно от ваксината на Гейтс. През 2017 година правителството на Индия отмени режима на ваксиниране на Гейтс и изгони неговите слуги от НКС, след което броят на случаите на паралич от полиомиелит рязко падна.

Същата история с „епидемията” от полиомиелит се случи в Конго, Филипините и Афганистан. Вина за детската смърт и паралича имат също ваксините на Гейтс.

През 2014 година фондът на Гейтс финансира изпитанията на експериментални ваксини против вируса на папиломите в човека. Експериментът се извърши върху 23 000 млади девойки в далечните провинции на Индия. Приблизително 1 200 от тях започнаха да страдат от тежки странични ефекти, включително автоимунни заболявания и безплодие. Седем девойки починаха.

В хода на разследването бяха фиксирани факти на намеса в съдебния процес, подкуп на чиновници, сплашване на девойки и т.н.т. Сега делото се намира във Върховния съд на страната.

По рано през 2010 година фондът на Гейтс финансира изследване на експериментална ваксина против малария, в резултат на който загинаха 151 африкански деца и бяха причинени вреди, включително на паралич и фебрилни гърчове в 1048 от 5049 деца, върху които се е извършвал експериментът.

По време на кампанията по принудителна ваксинация на африканските деца против менингит в Южна Сахара в 500 деца се развива паралич. Тогава южноафриканските вестници се оплакаха: „Ние сме морски свинчета за производителите на ваксини”. Професор Патрик Бонд нарече филантропските практики на Гейтс „жестоки и аморални”. През 2010 година отдели 10 млрд.$ за СЗО, като в публични изказвания обеща да съкрати броя на населението  за спасяването на климата – в частност, с помощта на нови ваксини.

След обнародването на тази скандална информация през 2014 година Асоциацията на католическите лекари от Кения обвиниха СЗО за химическа стерилизация на милиони кенийски жени с помощта на фиктивна кампания за ваксиниране против тетанус. След което независими лаборатории откриха във всяка от посочените ваксини химически вещества за стерилизирането на жени.

След многократно отричане на обвиненията СЗО накрая призна, че в продължение на 10 години се разработва ваксина за безплодие. Аналогични обвинения по адрес на СЗО постъпиха от Танзания, Никарагуа, Мексико и Филипините.

Изследването през 2017 година показа, че популярната АКДС ваксина на СЗО е убила повече африканци, отколкото болестта срещу която ваксинираха децата. Ваксинираните момичета боледуват 10 пъти по-често, отколкото тези които не са ваксинирани. Гейтс и СЗО и сега отказват да оттеглят тази ваксина, причиняваща смърт, която всяка година налагат върху милиони африкански деца.

Привържениците на общественото здравеопазване в цял свят обвиняват Гейтс, че отклонява работата на СЗО от решаването на проблема с чистата вода, хигиената, храненето и икономическото развитие в посока на налагане на смъртно опасно детско ваксиниране. Едновременно мултимилионерът използва властта  и парите си, в опити да задължи да млъкнат всички, които разкриват истината за неговите опасни експерименти с детското ваксиниране. Не отдавна 30 организации по опазване на здравето от цял свят написаха открито писмо до изпълнителния съвет на СЗО, в което протестират против решението фонда на Гейтс да стане официален партньор на агенцията поради посочените причини.

Фондът на Бил и Мелинда Гейтс е член-основател на Алианс GAVI (Глобален алианс по ваксинация и имунизация) в партньорство със Световната банка, СЗО и фармацевтични корпорации производители на ваксини. Целта на GAVI е ваксиниране на всяко новородено дете в развиващите се страни. Звучи, едва ли не, благородно, но проблемът е в това,  че ваксинната промишленост многократно прикрива опасните ефекти (липса на безопастност поради непроверени или дори доказано вредни за здравето) ваксини за нищо не подозиращото население от бедните страни.

А ето с какви интересни проекти се занимава GAVI – като например информацията за ресурса biometricupdate com:

“NEC (японска хайтек-корпорация) and Simprints (международна технология за идентифициране на населението на земята с поставянето на всеки ID – идентификационен личен код) обединяват усилията си с GAVI за разширяване мащабите на ваксиниране с използване на биометрия. Тези компании са подписали меморандум с цел разработване на системи за сканиране на отпечатъци от пръстите на деца непосредствено след ваксиниране”.

GAVI откри повече от 20 млн. деца по целия свят, които не получават основния курс за ваксиниране и има намерение да използва биометрията за повишаване обхвата на имунизирането. Но успоредно с това тя се безпокои, че „само половината от децата на възраст 5 години получават регистрация в зоната на Южна Африка, което означава липса на официална идентификация”. Това ще попречи навреме да се осигурят ваксини за всички деца.

И какво мислят да направят за да оправят ситуацията? Ще дадат на всяко южноафриканско  дете на възраст от 1-5 години цифров биометричен идентификатор с отпечатък от пръстите с тяхната пълна история на здравето. Споменава се също, че компанията Simprints неотдавна е спечелила награда на Световната Банка за разработване на сервиз за цифровата идентификация.

„Мисията на компанията Simprints е да промени основния начин за борба с глобалната бедност, да изгради технология за радикално повишаване на транспарентността (прозрачността) и ефективността в глобалното развитие, а също да се убеди, че всяка ваксина, всеки долар, всяка социална придобивка достига до тези хора, които имат необходимост от тях” – заяви съоснователят на Simprints   Тоби Норман.

Старта на тази концепция започна в Бангладеш и Танзания в началото на 2020 година. Ако я признаят за успешна, цифровата идентификация на личността на детето завинаги  ще бъде вързана за неговата ваксинационна карта.

На практика зад красивите думи за борба с бедността и опазването на здравето се крие до болка познатата ни същност на тотален отчет и контрол на биообектите, поставяне на всеки цифров ID и натоварване със задължителна ваксина. Въпросът за доброволността, отдавна не се обсъжда от идеолозите и, нещо повече – този дневен ред се превърна в цел на устойчивото развитие на ООН, пряко постулиращ за преобразуването на света и човечеството до 2030 година. В този контекст е пуснат още един сериозен световен проект под егидата на ООН и при доминиращата подкрепа на същия този Бил Гейтс – ID2020, за която ние ще поговорим малко по-късно.

Фондът на още един завършен „филантроп” – Рокфелер от 1920 година финансира изследването по евгеника в Германия в института Кайзер Вилхелм в Берлин и Мюнхен по времето на Третия райх. Изследването даде висока оценка за принудителната стерилизация на населението в хитлеристка Германия и за „расовата чистота”.Именно Джон Рокфелер III, пожизненият привърженик на евгениката, започвайки от 1950 г. използва парите от освободения от данъци фонд, за да инициира неомалтусианското движение за съкращаването на населението чрез своя частен Съвет за народонаселението в Ню Йорк.  Както забелязвате идеята за използването на ваксиниране за контрол върху раждаемостта в страните от Третия свят, съвсем не е рожба на основателя на Microsoft.

Дейвид Рокфелер , бъдещият приятел на Гейтс, използва средствата на фонда на Рокфелер за непозволени мероприятия  от 1972 година в СЗО. През 90 – те години под неговата егида СЗО, започна кампания за ваксиниране против тетанус в Никарагуа, Мексико и Филипините.

В Африка фондът на Бил и Мелинда Гейтс, заедно със създателят на биотехнологиите на ГМО фондът на Рокфелер, финансират проект наречен „Алианс за зелена революция в Африка” (AGRA)  който се ръководи от бившия ръководител на ООН Кофи Анан. Приемайки управлението като глава на AGRA през юни 2007 година, Анан изрази своята „ признателност към фонда на Рокфелер, фонда на Бил и Мелинда Гейтс и на всички останали, които подкрепят нашата африканска кампания”. В Съвета на директорите на AGRA преобладават хора от двата споменати фондове.

В проекта AGRA също активно участват транснационалните корпорации „Монсанто”, „Дюпон”, „Доу”, „Сингент” и други големи гиганти на ГМО в агробизнеса, използвайки проекта като скрит канал за разпространяването на патентованите си  ГМО семена в много страни на Африка с лъжливите етикетчета за „биотехнология” – политкоректното определение за генно инженерство. Човекът от фонда на Гейтс , отговорен за дейността на AGRA е доктор Роберт Хорш, ветеран на „Монсанто”, който 25 години работи върху тематиката на ГМО, член на екипа разработил раундъп. Неговата работа, от различни източници, се състои в използването на парите на Гейтс за налагането на ГМО в Африка.

В резултат днес ЮАР е единствената африканска страна, която на законодателна основа разрешава засаждането на генно модифицирани култури. През 2003 година Буркина Фасо разрешава да се извършат ГМО опити. През 2005 година в родината на Кофи Анан – Гана беше подготвено законодателство за биологична сигурност и водещите длъжностни лица изразиха мнение за продължаването на опитите с ГМО култури. AGRA сега се използва за създаване на мрежа от агродилъри из цяла Африка (като първоначално нищо не се споменава за ГМО семената и хербицидите), за да може в последствие да се изгради инфраструктура за масово разпространяване на ГМО върху континента.

Корпорацията Microsoft (както и фонда на Рокфелер) са партньори основатели на глобалния проект за цифрова идентификация на личността ID2020. Той се появи върху основата на официално издадения документ на ООН „Технически доклад на Статистическата комисия при бюрото на ООН по процеса на развитие на системата показатели за постиженията, целите и задачите в дневния ред за развитие след 2015 година”. В този доклад има много интересни неща, но ние сега ще се спрем на точка 16.9, благодарение на която се появява ID2020 – прототип на цифровата система за идентификация на личността. Проектът е част от инициативата на ООН наречена „Цели за устойчиво развитие 2030” (2030 Sustainable Development Goals), съгласно която до 2030 година се планира да се поставят на всички хора на планетата цифров ID. В проекта (както самите автори наричат „партньорство”), освен структурите на ООН, участват компаниите Microsoft, Accenture, споменатия вече Алианс за ваксини GAVI и фонда на Рокфелер.

Авторите на проекта излизат с постулата, че универсалният цифров ID ще помогне на хората без документи, на бежанците от различните страни да получават достъп до образованието и здравеопазването в страните на пребиваване. ID – документът ще съдържа цялата информация за човека, включително неговата месторабота и образование, както и биометричните данни, потвърждаващи неговата самоличност, отпечатъците от пръстите и сканиране на ириса на очите. Цялата тази информация едва ли не ще се съхранява с помощта на технологията блокчейн, т.е. в шифрован вид, поместен в базата данни. Авторите твърдят, че само собственикът на паспорта може да дава право за преглед или правене на промени в информацията за себе си.

Отбелязваме, че никъде не се говори,  какъв именно формат трябва да е този идентификатор. Разработващите сайта подробно отбелязват, че устройството трябва да бъде портативно, да съпътства идентифицирания в продължение на целия му живот и да е способно да прави записи/презаписи на информацията. Очевидно е, че става дума за електронен чип – само, че не се споменава дали е ID карта, или имплантирано устройство в тялото.

И разбира се, за никаква сигурност на личната информация на хората, събрана в световната база, не става дума. Задачата на създателите на тази система е принципно друга. Каква именно? Търпение- за това ще разкажем по-подробно по-надолу.

„Възможността да се потвърди, кой си ти е фундаментално и универсално право на човека. Ние живеем в цифровата епоха, затова ни е необходим сигурен начин за потвърждаването на личността във физическия свят и онлайн.

За повече от милиард хора от целия свят достъпът до основните права и услуги е труден, ако не и невъзможен, поради липса на потвърдена информация. С „добра” цифрова идентификация хората ще могат да използват благата, създадени от редица държавни структури и институции, за да получат достъп до разнообразните услуги, запазвайки поверителността и контрола върху личната информация” –  рисуват ни светлото бъдеще лобистите на единния цифров идентификатор.

„ „Добрият” цифров ID е много важен, за да не си го позволите” – такъв е лозунгът на световните цифровизатори изнесен в „шапката” на своите тезиси. Но ние решихме да проявим последователност и проверихме всички международни договори, приети върху основата на Световната декларация по правата на човека от 1948 година. Както и очаквахме, в нея няма и дума за задължения на правата на човека към цифрова и изобщо някаква си там идентификация – пък била тя и идентификация на отделна държава, или глобална структура. Гарантирани са фундаменталните граждански и политически права на мнозинството и те са действително значими: недопустимостта на изтезания, унизително отношение, медицински или други експерименти, правото на всеки на свобода и лична сигурност, на правна и съдебна защита и др. Но няма никаква база, призната от ООН за право на идентификация на личността. И това е пример за типична манипулация на лобистите от електронния концлагер.

Днес ID2020 е въведен само в две страни – Тайланд и Индонезия, при това в първия случай се правят тестове на жители в лагерите за бежанци в Мианмар. Макар партньорството да започна не отдавна, ние имаме шанса да видим очевидните резултати от неговата дейност в близките три години –  служителите на участващите организации дават наистина енергични положителни отзиви за случващото се. Но тези отзиви, колкото и да е странно, са предназначени само за „своите”. За външния свят ID2020 е съпроводен от учудваща тишина.

Но ние обаче сме внимателни хора и прекрасно разбираме, че сега вече на световно ниво – за сега за най-бедните и лишените от права – се бърза с работния протокол „блокчейн за всеки” – система, която в основата на работата си, ще бъде внедрена в живота ни, като направи понятието „лична информация” анахронизъм. От начало, без да се вдига много шум, я разпространяват върху жителите на Азия и Африка, след това, също много тихо ще внесат поправки в международното законодателство, легализиращо тази система, а след това „внезапно” ще се окаже, че без идентификатора ID2020 (или някакъв подобен) няма да можете да се качите на самолет или на влак.

Програмата ID2020 ще създаде световна база данни, която ще захранва цялата ключова персонална информация за жителите на Земята и явно ще излиза извън рамките на националните правителства. Това са контурите на наднационална система на световна електронна държава и световно правителство.

През 2019 година на годишната среща на високо равнище в Ню Йорк, преминала в сътрудничество на правителството на Бангладеш с Глобалния алианс за ваксини и имунизация (GAVI), както и с новите партньори в правителството и в научните кръгове, алиансът ID2020 съобщи за новата програма за цифрова идентификация. Програмата предвижда използването на имунизацията като възможност за поставяне на цифров идентификатор в личността. Следва цитат от данните на https://www.biometricupdate.com/:

„Ние внедряваме далновиден подход към цифровата идентификация, който ще даде на хората възможност да контролират своята лична информация, като в същото време създадем действащи системи и програми” – съобщи политическия съветник Анир Чоудхури.

„Правителството на Бангладеш признава, че разработката на системата за цифрова идентификация има далеч отиващи последствия за достъпа на хората до услугите и средствата за съществуване и ние се стремим да внедрим този подход”.

Ами как по ясно, дами и господа – обясняват ви всичко съвсем елементарно. В бъдеще, съгласно обявената от Световната банка, ОЕСР, ООН и други кантори на глобалистите „цифровата трансформация” на всички държави, правителства и социума, 100% от взаимодействието на гражданите с държавните органи и търговски структури ще се осъществяват в цифрова форма. И в Русия всички ведомства и Правителството официално обявиха за пълен отказ от книжни документи, това важи и за съответните укази и постановления. Какво означава фразата на политиката от Бангладеш в този контекст? Препрочитаме я още веднъж: „Разработването на система за цифрова идентификация има далеч отиващи последствия за достъпа на хората до услугите и средствата за съществуване”.

Всичко е много просто – човек без цифров идентификатор не може да получи достъп до никаква услуга и средство за съществуване.

Да се върнем към посочения вече проект ID2020 и GAVI с условното име „цифрова биометрична идентификация чрез ваксиниране”. Генералният директор на GAVI Сет Бъркли заяви, че 89% от децата и юношите, нямат удостоверение за самоличност, живеят в страни, където действа организацията. Затова GAVI с ентусиазъм се отнася към потенциалното влияние на тази програма не само в Бангладеш, но и в други страни, имащи право за участие в партньорството.

„Цифровият идентификатор днес се внедрява вече повсеместно и ние осъзнаваме важността за бързи действия по отстраняването на празнините в идентифицирането. Дойде време за смели задължения по осигуряване бързо и отговорно реагиране. Ние и нашите партньори от алианса ID2020, както сега, така и в бъдеще, сме готови да приемем това предизвикателство” – потвърди тези планове изпълнителният директор на ID2020 Дакота Грюнер.

От декларацията на ID2020, първите две пилотни програми са пуснати през 2019 година с партньорството на iRespond и Everest, по които има прогрес. Съгласно съобщението, програмата на iRespond позволила да се подобри непрекъснатостта на медицинската помощ за повече от 3 000 бежанци, получаващи лечение на хронични заболявания в Международния комитет по спасяване в Тайланд, в същото време Everest оказа помощ в предоставянето на достъп до важни субсидии за енергия и редица допълнителни услуги с безопасни и ориентирани към ползвателя цифрови удостоверения.

В статия, публикувана от ID2020 през 2018 година, ваксината е наречена „идеален начин за предоставяне на цифрова идентичност на света – особено на децата” и в друга озаглавена „Имунизацията: точката на влизане в цифровата идентификация”, се казва:

„Доколкото имунизацията се извършва в ранна детска възраст, предоставената на децата цифрова здравна карта им дава уникална портативна цифрова идентификация още тогава. И когато децата пораснат, тяхната цифрова здравна карта може да се използва за достъп към вторични услуги, такива като начално училище, или за опростяване на процеса за получаване на алтернативни пълномощия. В същност, здравната карта на детето е първата крачка за установяването на юридическа, общопризната личност”.

Казано накратко, съгласно световните сканиращи, които извън кулисите се представляват от господин Гейтс, ваксинирането е идеална възможност за въвеждане на пожизнен цифров идентификатор (личен номер) под формата на микрочип, който ще съхранява историята на болестта на всеки човек. Този идентификатор ще се използва за предоставяне (или отказ – ако няма такъв) на достъп към основни права и услуги.

Съгласно материалът на ID2020, посредством сканиране на процесите за ваксинация на децата в Бангладеш програмата предоставя на невръстните и децата портативен биометричен цифров идентификатор или в момента на регистрация при раждане, или по време на имунизация, едновременно постигаща три общи цели:

„Подобряването на обхващането и процеса на CRVS (Демографска и социална статистика).

Нарастване на мащабите за ваксиниране и социална справедливост.

В крайна сметка, подкрепа до достъпа към правата и услугите през целия живот (!!!)”.

В същия материал подробно се описва техническия процес за издаване на биометрично удостоверение за самоличност:

„Трябва информация за биометричните скенери, способни да фиксират биометричните данни на родителите по отпечатъците на пръстите по време на първата фаза с цел също така ефективно да се регистрират биометричните показатели на невръстните през втората фаза. Скенерите могат да се включват чрез кабел или чрез Bluetooth. Те трябва да имат най-малко сертификати от ФБР и FAP30, да са портативни, сигурни и да имат най-малко 500 пиксела на инч. Моля, посочете типа порт на скенера ( портскенер е отворен код създаден от Гордън Лайън. Използва се за откриване на хостове и активни услуги в компютърната мрежа МА)  или съответно скенера, например микро USB, USB C или друг.”

Какво може да се каже повече? Ето така грубо и отвратително неприкрито строителите на новия световен ред подменят понятията, наричайки поставянето на единен цифров ID (пожизнен личен номер) във световната система за идентифициране като „фундаментално право на човека”. Всеки днес разбира, че безумните адепти за съкращаването на населението и тоталния контрол върху останалите живи, най малко се безпокоят за тайландските бежанци или бедняците от Бангладеш, мечтаещи да получат отлично образование и медицина. За тях те са само проблемни генератори на СО2 и метан, които трябва да бъдат „оптимизирани”. Ние ставаме свидетели на евгеничния цифров експеримент в планетарен мащаб.

Нашият главен герой контактувайки с използващите интернет неотдавна отново заяви:  да се определи кой е получил ваксината COVID-19, която се разработва за инжектиране от неговия фонд, необходимо е да се използват персонални цифрови сертификати за ваксината. И тези сертификати също трябва да се използват за определяне, кой може да работи и да се движи по света в условията на корона вирусната заплаха.

На 18 март Гейтс взе участие в конференцията АМА (Ask Me Anithing) на Reddit наречена „Аз съм Бил Гейтс”, като съпредседател на фонда на Бил и Мелинда Гейтс, на която отговори на въпроси за пандемията.

Потребителят на Reddit на име RemoteControlledUser му зададе въпроса:

„Какви промени да направим в графика на работа на предприятията, за да се подкрепи нашата икономика, като при това се осигури социална дистанция?”

Ето отговорът на Бил Гейтс:

„Въпросът, какви предприятия трябва да продължат да работят, е сложен. Разбира се, това са преди всичко тези за снабдяване с продоволствия и системата на здравеопазването. На нас все още ни е необходима вода, електричество и интернет. Веригите за доставка на важните продукти трябва да бъдат запазени. Страните все още си изясняват, какво да правят по-нататък.

В крайна сметка ще имаме няколко цифрови сертификати, показващи, кой скоро е оздравял или е преминал тестване, или кога е получил ваксина, която ще се появи у нас”.

И тук отново се фокусира задължението за биометрична идентификация на гражданите, ваксинирането и рисуване на четими специални етикети върху човешкото тяло на човека. Бил Гейтс отдавна финансира изследвания с такава форма на ваксина за идентифициране, като татуировки с квантови точки. В сайта на разработилия проекта MIT (Масачузетски Технологичен Институт) можем да намерим следната информация:

„Невидимата „татуировка”, съпровождаща ваксината, е модел на малки квантови точки – миниатюрни полупроводникови кристали, които отразяват светлината в инфрачервения диапазон. Образецът, както и ваксината се вкарват в кожата с помощта на високотехнологични разтворими микроигли, приготвени от смесването на полимери със захар.

Инженерите от MIT са разработили опазването на медицинска информация под кожата, чрез използването на квантов точков оцветител, който се вкарва заедно с ваксината. Оцветяването е невидимо с невъоръжено око, може да се прочете по-късно с помощта на специално приспособен смартфон.

Проследяването на ваксинирането си остава сериозен проблем в развиващите се страни и дори в много развити страни, губят се документи, а родителите забравят, в какво състояние са били техните деца. Освен това, много родители са против ваксинирането на децата си и купуват медицински сертификати. Единственият начин за контрол на принудително ваксиниране е вкарването в кожата на детето на специален код, който вече е изпитан върху свине и мишки (!!!).

В изследването на биоинженерите от MIT Роберт Лангер, Ана Якленек и на техните колеги, се използват пластири заедно с микроигли, наречени микроядра, за осигуряване на ефективно ваксиниране без инжекция. Микроиглите са вградени в устройство, подобно на пластир, което се носи върху кожата; поради което не е необходима квалифицирана медицинска сестра или фелдшер. Ваксините, поставяни с микроигли не се охлаждат, което понижава както цената, така и сложността на доставка. Под кожата се вкарват т.н. „квантови точки” – микроскопични полупроводникови кристали, които отразяват светлината и първоначално са били разработени за маркиране на клетки по време на изследване”.

И така, виждаме, че транс хуманистите – иноватори приравняват хората със свине и мишки, нас и нашите деца искат да ни маркират след принудително ваксиниране. В научната публикация по темата за квантовия идентификатор на ваксината се твърди, че тази работа е финансирана от фонда на Бил и Мелинда Гейтс и се е появила само „благодарение на пряката поръчка от основателя на Microsoft и филантропа Бил Гейтс”. Един от авторите на технологията на микроиглите Марк Праушниц казва, че неговата работа може да предизвика „някои проблеми с конфиденциалността”, но той не ги смята за съществени. Разбира се, тези база данни за ваксината и системата за маркиране е необходима не за болшинството граждани, а за разработчиците на инициативата, така че те отдавна са плюли на конфиденциалността.

Но да се върнем към коментарите на нашия главен герой. Ключът в отговора на Бил Гейтс е, че „цифровите сертификати” на ваксината ще се използват върху този, който е преживял COVID -19, който е оздравял от него, които неотдавна са били тествани върху него и който е получил ваксина, открива се гигантската кутия на Пандора. Той дословно описва близкото бъдеще на човечеството: неизбежна кампания по масово ваксиниране, посоката за унищожението на COVID-19, ще даде идеална възможност за вкарването на цифров идентификатор във всеки жител на Земята. Тази система ще съхранява огромна информация за човека (включително историята на ваксинирането му) и ще се използва за предоставяне на достъп до права и услуги. Макар Гейтс да не влиза в подробности, можем да предположим изхождайки от финансираните от него изследвания, че „цифровите сертификати” могат да бъдат свързани с биометричните данни или татуировките с квантови частици.

Още от сега можем да предположим, как ще реагират гражданите от различните държави, придържащи се към традиционните ценности. Те ще бъдат посрещнати „на нож”, никой няма намерение да предава борбата за правата и свободите си, за по-добър живот.

И ето тук е много важно, как ще постъпят ръководителите на държавите, членовете на националните правителства, местните органи на властта. Ще отстояват ли те националния суверенитет, правата и свободите на народите си, или ще паднат под натиска на този чудовищен план, пряко огласен директно от глобалистите Бил Гейтс и неговите партньори от ООН.

РИА-Катюша

превод Милчо Александров

Tags: